Breng het meest leuke, mooie, herkenbare of typische van het Brouwersgatse carnaval 2013 in beeld

Lees de voorwaarden en mail je inzending naar foeperpot@cvdepintenwippers.nl.
Doe mee aan de Foeperfotowedstrijd 2013

en maak kans op de fraaie hoofdprijs beschikbaar gesteld door
Heidi Wils Fotografie, Molenstraat 54 te 5554 JR Valkenswaard


Reglement Foeperfotowedstrijd 2013

Thema: Het in beeld brengen van het meest leuke, mooie, herkenbare of typische van het Brouwersgatse carnaval 2013.
Sluitingsdatum: De sluitingsdatum voor deelname is
24 februari 2013 (datum ontvangst e-mail).
Presentatie: De foto's worden tentoongesteld in het weekend van 3 maart 2013 in Bommel Partycentrum, Bergstraat 33 in Dommelen.
Prijsuitreiking: De prijswinnaars worden bekend gemaakt op zondagmiddag 3 maart 2013 tijdens de uitreiking van D'n Oschkar in Bommel Partycentrum in Dommelen.

Voorwaarden voor deeelname:
1. Door het inzenden van één, twee of maximaal drie foto's gaat de inzender accoord met deze voorwaarden voor deelname aan de Foeperfotowedstrijd 2013.
2. Foto's dienen in jpg formaat aangeleverd te worden als aparte bijlage bij een e-mail gericht aan foeperpot@cvdepintenwippers.nl.
3. De foto's dienen een formaat te hebben van minimaal 1600 x 1200 pixels (vierkante foto's minimaal 1400x1400 pixels).
4. Geef je foto een nummer. Je mag maximaal drie foto's inzenden maar als er meer foto's worden ingestuurd dan gepresenteerd kunnen worden, dingen alleen de foto's met nummer 1 en 2 van elke inzender mee voor een prijs.
5. Geef je foto ook een unieke naam of titel. Daarmee benadruk je het onderwerp en onderscheid je je van de andere deelnemers. 6. Het gebruik van fotobewerkingsprogramma's is toegestaan.
7. De deelnemer garandeert dat hij/zij de maker van de foto is tijdens het carnaval 2013 en in het bezit is van alle intellectuele en overige eigendomsrechten, inclusief portretrechten en alle persoonlijkheidsrechten, op de foto.
8. Deelnemer vrijwaart CV de Pintenwippers en de redactie van De Foeperpot van alle aanspraken tot schadevergoeding in welke vorm dan ook.
9. Het copyright van de foto blijft bij de maker.
10. CV de Pintenwippers en de redactie van De Foeperpot krijgen het recht de ingezonden foto's te publiceren in De Foeperpot, op de website van CV de Pintenwippers en te gebruiken in promotiemateriaal van CV de Pintenwippers.
11. Ingezonden foto's worden beoordeeld door een jury samengesteld uit de redactie van De Foeperpot en andere ervaringsdeskundigen.
12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs.
13. Over de uitslag kan gecorrespondeerd worden maar een reactie van de jury valt niet te verwachten.Last Update: 16 januari 2013