Route Optocht 2016

maandag 8 FEBRUARI 2016 start om 14:30 uur

(opstellen vanaf 13:30 uur via het Annadal)


Elk jaar, elke carnaval en elke carnavalsmaandag vind de "Brouwersgatse Carnavalsoptocht" plaats in ons Brouwersgat. Dit keer op Maandag 8 Februari 2016. De Brouwersgatse Carnavals Optocht is een familieoptocht waar de vereniging trots op is. Al jarenlang kan de optochtcommissie vertrouwen op deelnemers van alle leeftijden die met originele creaties van allerlei formaat de carnavalsmaandag kleur geven en we kunnen gelukkig bouwen op onze trouwe sponsors en "de Vrienden van de Optocht".
Carnavalsvereniging de Pintenwippers nodigt natuurlijk iedereen uit om de Carnavalsoptocht in Brouwersgat te komen bekijken.
Graag doen we een beroep op verenigingen, buurtschappen, vriendengroep, klasgenoten om deel te nemen aan onze optocht. Al moeten we er bij vermelden dat je natuurlijk ook in je eentje mee mag doen. Het thema van dit jaar is trouwens "Sweet Brouwersgat", zoete creaties (en van elke andere smaak) zijn dus zeker welkom. Prijzen zijn er ook te winnen in verschillende categorieën.

Wat belangrijk is voor u om te weten is het volgende:
Maandag 8 februari vindt de "Brouwersgatse Carnavals Optocht" plaats en begint om 14:30.
De deelnemers worden verwacht om 13:30, aan het Annadal en de Dommelstraat.
De prijsuitreiking zal na afloop van de optocht plaatsvinden op het st. Martinusplein.Ja, ik / wij doen mee aan de Optocht van CV de Pintenwippers in Dommelen
op maandag 8 februari 2016.


Contactpersoon: Voornaam: Voorvoegsels: Naam: Adres: Postcode: Plaats: Telefoonnr: GSM-nummer: E-mail: Naam of thema van uw creatie:
Deelname:  individueel   wagen  (tussen 4 en 14 m. lang en 2 tot 3,5 m. breed)  grote loopgroep  (meer dan 6 personen)  kleine loopgroep  (6 personen of minder of groep met kinderen jonger dan 12 jaar) Aantal deelnemers: Club of Vereniging:  ja   neen
Naam Club of Vereniging: Doet u mee met een wagen, kar o.i.d (Wat is de vorm van aandrijving, wat zijn de afmetingen): Wij maken  wel  geen  gebruik van een muziekinstallatie. Verdere vragen of opmerkingen:     

Last Update: 18 januari 2016